Posted on Geef een reactie

Speltkoekjes

Yields1 Serving

 175 g speltbloem
 100 g roomboter of kokosolie
 75 g kokosbloesem suiker
 1 el. koekkruiden
 75 g rozijnen
 1 ei

1

Doe alle ingrediënten in een mengkom en kneed dit tot een deegbal. Is het wat te zacht? Zet het dan even weg in de koelkast. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit en maak je eigen vormpjes. Bak de koekjes gaar in ongeveer 15 minuten. Laat ze afkoelen op het rooster. Als variatie kun je kokosrasp of nootjes toevoegen aan het deeg.

Ingredients

 175 g speltbloem
 100 g roomboter of kokosolie
 75 g kokosbloesem suiker
 1 el. koekkruiden
 75 g rozijnen
 1 ei

Directions

1

Doe alle ingrediënten in een mengkom en kneed dit tot een deegbal. Is het wat te zacht? Zet het dan even weg in de koelkast. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit en maak je eigen vormpjes. Bak de koekjes gaar in ongeveer 15 minuten. Laat ze afkoelen op het rooster. Als variatie kun je kokosrasp of nootjes toevoegen aan het deeg.

Speltkoekjes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *