Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet een brood(cake)vorm ca 27 cm in. Meng de droge ingrediënten in een grote kom. Mix in een andere kom de olijfolie met 500ml water en giet dit over de droge ingrediënten. roer goed door elkaar en roer vervolgens gelijkmatg de pompoenpitten er door. schep het deeg in het bakblik, strooi er wat extra pompoenpitten over en druk ze lichtjes in het deeg. Bak het brood in 50/60 minuten gaar. Eet Smakelijk 🙂
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet een brood(cake)vorm ca 27 cm in. Meng de droge ingrediënten in een grote kom. Mix in een andere kom de olijfolie met 500ml water en giet dit over de droge ingrediënten. roer goed door elkaar en roer vervolgens gelijkmatg de pompoenpitten er door. schep het deeg in het bakblik, strooi er wat extra pompoenpitten over en druk ze lichtjes in het deeg. Bak het brood in 50/60 minuten gaar. Eet Smakelijk 🙂