Groentebox

van mei tot januari 2022

ELKE WEEK EEN FRISSE SEIZOENSOOGST

uit de Markttuin

Mee – eten met de lokale markttuin?

Hou je van variatie en het hele seizoen met de markttuin mee eten? Dan is onze biologische groente box een uitkomst! Elke week een box met lokale seizoengroente, kruiden en recepten.

Groentebox formaten

Wat zit erin?

We telen de kruiden en groentes volgens een schema. Het teeltschema geeft een indicatie van de producten in de wekelijkse groente box. Meestal komt het schema aardig met de praktijk overeen. Maar natuurlijk is dit van verschillende factoren afhankelijk, denk aan de weersomstandigheden en het groeiseizoen.

Extra toevoegen

Bezorgen of afhalen?

Elke vrijdag is onze markttuinwinkel geopend (09:00 – 17.30) en kun je je groente box met eventuele andere bestelde producten ophalen. Je kunt het ook door ons op donderdag laten bezorgen.


Referenties

“Elke vrijdag worden we verrast met een grote variatie aan seizoensgroenten. Zo van het land, uit onze omgeving. Sla, courgettes, komkommer, wortelen, rode kool, venkel, pompoen en nog veel meer zoals bijpassende kruiden.
De Smaak van vroeger, de echtheid van het product zonder plastic verpakking gewoon zo in een kist. Duurzaam zeggen ze tegenwoordig. Gewoon eerlijke producten van het land. Een echte aanrader.”

Frank en Lenie

“Heerlijk! Een gezond, biologisch en lokaal groentepakket. De smaken zijn zo goed en het ziet er prachtig uit. Ik vind het heerlijk om te koken met seizoensgroente. Ik kook met wat voor handen is. Dan natuur kiest voor mij. Wel zo handig. Heerlijk, simpel en gezond!”

Tiertsje